971 32 20 62 pescafede@telefonica.net

Receptes

Amb l’objectiu de facilitar el consum de peix, els preparem i servim el peix llest per cuinar, i així no perdre el temps en la seva elaboració.
Els hem preparat unes senzilles receptes on podrà comprovar que el peix no és un aliment complicat i laboriós de cuinar.

Filet de gall amb salsa de albariño

Ingredients

8 filets grans de gall nets
Un quart de quilo de patates petites
Mig litre de vi Albariño
1 cullerada julivert picat
pebre blanc
sal

Com es prepara

Pelar les patates, rentar, fes-les a forma arrodonida, salar-les i coure-les al vapor durant 15 minuts i reservar.
Salpebrar els filets de gall i situar-los en una safata de forn.
Ruixar-los amb el vi i introduir-los al forn preescalfat a 200 º C durant 10 minuts.
Retirar els filets del forn, col · locar en els plats calents i reservar a la calor.
Posar el suc de la cocció en un cassó a foc viu i reduir a la meitat. Rectificar el punt de sal si fos necessari i afegir el julivert picat.
Servir el peix amb les patates cuites i la salsa.
Presentar la resta de la salsa en una salsera a part.

Broqueta de rap, pop i llagostins a la gallega

Ingredients
8 medallons de rap
16 llagostins
16 rodanxes de pop cuit
8 tomàquets nans
Sal grossa, pebre vermell dolç i picant
4 cullerades d’oli d’oliva verge extra

Com es prepara

Coure el pop de la manera tradicional. Pelar els llagostins crus. Trocejar en daus el rap cru.
Partir per la meitat els tomàquets.
Enfilar els diferents aliments en una broqueta
Rostir la broqueta a la planxa a foc fort.
Un cop cuinats els peixos, retirar de la planxa i amanir amb sal grossa, pebre vermell i oli d’oliva.
Decorar amb un bouquet de verdura saltada a la planxa on s’ha cuinat el peix.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies